2012 Kraj svijeta – Majansko prorocanstvo

Iako mnogi predvidaju treci svjetski rat za 2012g. koji je neizbjezan
i bez kojeg prva dva nebi imali smisla ili se to moze drugacije nazvati
da 2012g. nece biti kraj svijeta vec "Prosvijetljenje Covjecanstva" ili novo
doba jer Maje nikada nisu rekle kraj svijeta nego "To Se Mora Dogoditi I Jako Je Vazno Za Covjecanstvo"…
Zemlja ce 2012 proci kroz polje posebno jakih elektromagnetskih zracenja koja ce biti prouzrocena fotonima . mnogi ce (pri tom prolasku) udariti u Zemlju sto bi moglo prouzrociti i pomjeranje zemljine osi. Djelovanje bi bilo porazavajuce, sve klimatske zone bile bi pomjerene, doslo bi do strahovitih ratova za plodne komade zemlje.
Ono sto govori u prilog tome je i cinjenica da je otkriveno da se "srce Zemlje" ubrzava. Naime, tz. "Schumanova rezonancija" – elektromagnetski valovi koji se krecu zemljom u odredjenoj frekvenciji iznosili su do nedavno 7,83 Hertza. No, u dijelovima srednje Europe dostizu vec 20 Hertza, u Kaliforniji 30 a na pojedinim dijelovima zemlje premasuje cak i te brojke.
Zivimo u vremenu ekstremnih klimatskih promjena.. naucnici predvidjaju za naredne godine ekstremne suse, ekstremne poplave, vise od 70 posto covjecansta ce biti pogodjeno velikim prirodnim nepogodama…
A, prema astrofizicaru Stephenu Hawkingu, svijetu je 3 svj. ratu blizi no ikad. On upozorava da je kazaljka na simbolicnom "satu atomskog rata" na 5 do 12. Sat je postavio "Bulletin of Atomic Scientists" i kazaljka se pomice ovisno o stanju u svjetskoj sigurnosti.

 Majansko Prorocanstvo video

Komentariši